середа, 7 вересня 2016 р.

Науково-практична Інтернет-конференція «Велетні духу українського» присвяченої річницям від днів народження І.Франка, М.Драгоманова та М.Грушевського


  Відповідно до плану роботи інституту в вересні 2016 року на Черкаському освітянському порталі (сайті Черкаського ОІПОПП ЧОР) буде проходити науково-практична Інтернет-конференція «Велетні духу українського», присвячена річницям від днів народження І.Франка, М.Драгоманова та М.Грушевського.

До участі у заході запрошуються науковці, методисти Р(М)МК, керівники загальноосвітніх навчальних закладів, дошкільних навчальних закладів та педагогічні працівники, які мають теоретичні та практичні напрацювання із зазначеної проблеми.

У серпні вересні 2016 року вся українська громада святкує річниці від дня народження Михайла Петровича Драгоманова (175-ти річчя), Івана Яковича Франка (160-ти річчя) та Михайла Сергійовича Грушевського (150-ти річчя) – видатних представників української культури, педагогіки, науки, громадських та політичних діячів, авторів українського національного модерного відродження. Їхня праця, досвід – це не тільки історія наукової чи громадської думки, а й цілком сучасний, із сьогоднішніх позицій погляд на загальну проблему українського націотворення, становлення інституту патріотизму, навчання і виховання сучасної молоді у дусі українського народознавства.

Для розгляду пропонуються такі питання:
Ідея національного відродження у працях М.Драгоманова / І.Франка / М.Грушевського.
Педагогічні погляди М.Драгоманова / І.Франка / М.Грушевського.
Культурно-просвітницька діяльність М.Драгоманова / І.Франка / М.Грушевського.

Статті та матеріали для участі в Інтернет-конференції просимо надсилати із 12 до 19 вересня 2016 року на адресу: stepanova76@ukr.net

(із позначкою «Інтернет_конференція»).

Матеріали Інтернет-конференції будуть розміщені із 22 вересня 2016 року на Черкаському освітянському порталі у розділі «Конференції, семінари. – Інтернет-заходи». Кращі роботи ввійдуть до окремої збірки. Учасники Інтернет-конференції, матеріали яких будуть розміщені на сайті із високим рейтингом (70% і більше оригінального тексту), отримають сертифікати і електронний варіант збірки.

Вимоги до оформлення матеріалів: шрифт Times New Roman, кегль 14, міжрядковий інтервал 1,5, усі поля – 2 см, редактор Word. 2003, автоматичні переноси не застосовувати, текст вирівняти по ширині сторінки. Між словами та знаками допускається тільки один пробіл.

На першій сторінці в правому верхньому куті вказати прізвище, ім’я, по батькові (повністю), повну назву посади та навчального закладу, під ним по центру – назва статті великими літерами (напівжирним шрифтом), нижче через рядок – курсивом анотація (до 5 рядків) українською мовою.

Далі, з абзацу, основний текст. Після тексту статті обов’язково подається список літератури. Посилання на джерела – у квадратних дужках за таким зразком [5, с.175]. Перша цифра – порядок джерела в списку літератури, а друга – номер сторінки.

Загальний обсяг статті до 7 сторінок. Додатки у основний текст статті не входять. Фотографії подавати окремо від основного тексту і обов’язково із підписом.

Автори статей несуть відповідальність за зміст і достовірність поданих матеріалів. Редакційна колегія залишає за собою право відхиляти статті, які не відповідають зазначеним вимогам.

Довідки за телефоном (0472) 64-05-90, та електронною поштою: stepanova76@ukr.net

.


Немає коментарів:

Дописати коментар