неділя, 11 вересня 2016 р.

Перемога в конкурсі "Герої не вмирають"


ЧЕРКАСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ДЕПАРТАМЕНТ ОСВІТИ І НАУКИ
Про підсумки обласного військово-патріотичного конкурсу,
присвяченого героям-захисникам незалежної та суверенної України,„Герої не вмирають”
 Нагороджено дипломами Департаменту переможців конкурсу та їх керівників:
                                        І місце
  Пошукова група Тимошівської загальноосвітної школи І-ІІІ ступенів імені Кароля Шимановського Кам’янської районної ради, за роботу „Ситник Святослав Веніамінович, борець за незалежну та суверенну Україну”.
та керівники учнів-переможців обласного військово-патріотичного конкурсу, присвяченого героям-захисникам незалежної України „Герої не вмирають”
 Щекань Марина Сергіївна, заступник директора з виховної роботи, Погоріла Світлана Олександрівна, бібліотекар Тимошівської загальноосвітної школи І-ІІІ ступенів імені Кароля Шимановського Кам’янської районної ради, за роботу „Ситник Святослав Веніамінович, борець за незалежну та суверенну Україну”.

Список лауреатів  обласного військово-патріотичного конкурсу, присвяченого героям-захисникам незалежної України „Герої не вмирають”
1. Волонтерський загін „Турбота” Вербівської загальноосвітньої ніколи І-ІІІ ступенів Кам’янської районної ради, за роботу „Герой Холодноярської республіки”.
2. Клочанка Назар, Дяченко Юрій, учні Жаботинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Кам’янської районної ради, за роботу „Федір Швець - активний діяч Української національно-демократичної революції”.
Пошукова робота на тему «О, воїне безсмертний, вклоняюся тобі я знов і знов!» членів гуртка «Краєзнавець» учениць 11-В класу Бухтій Анни та Ткаченко Олени Кам'янської ЗОШ№1 стала учасником в обласному військово-патріотичному конкурсі «Герої не вмирають», присвяченому борцям за незалежність України у ХХ та ХХІ столітті.
Науковими керівниками були: керівник гуртка «Краєзнавець» учитель історії Поліщук М.В., заступник директора з виховної роботи Клименко Ж.Ю., учитель захисту Вітчизни Клименко О.В. 



Немає коментарів:

Дописати коментар