неділя, 13 вересня 2015 р.

Всеукраїнський конкурс мультимедійних проектів «Врятувати від забуття»


               З метою підвищення інтересу молоді до української історії, збереження та відновлення національної пам’яті оголошується VІІ Всеукраїнський конкурс мультимедійних проектів «Врятувати від забуття».
     Організатором конкурсу виступає Міжнародний благодійний фонд національної пам’яті України у співпраці із центральними та місцевими органами влади, Київським міським будинком учителя. Також в організації заходу беруть участь представники Інституту історії України НАН України, Кабінету Міністрів України, Спілки письменників України.
    Метою конкурсу є збір джерел усної історії. Це можуть бути родинні перекази, інтерв’ю та спогади безпосередніх учасників та свідків подій минулого тощо.
  До участі у конкурсі запрошуються учні старших класів, студенти, учителі, молодіжні громадські організації та творчі спілки. На конкурс можуть подаватися як індивідуальні так і групові мультимедійні проекти - аматорські документальні та ігрові фільми й відеоролики. Тривалість фільму не має перевищувати 8 хвилин.
    До роботи слід долучити   окремим файлом відомості про автора (прізвище, ім’я та по-батькові автора (авторів), домашню адресу, місце роботи або навчання, контактні телефони та електронні адреси).
  Роботи слід надсилати на електронну адресу оргкомітету конкурсу: vriatuvaty-vid-zabuttia@ukr.net  до

Немає коментарів:

Дописати коментар