середа, 20 вересня 2017 р.

Міжнародний конкурс наукових і творчих робіт імені Володимира Маняка і Лідії Коваленко


Указом Президента України № 523/2016 «Про заходи у зв’язку з 85-ми роковинами Голодомору в Україні» 2017-2018 роки оголошено роками пам’яті про Голодомор 1932-33 років. На виконання Плану заходів щодо відзначення вказаної події Міністерство освіти і науки запрошує взяти участь у Міжнародному міждисциплінарному конкурсі наукових і творчих робіт імені Володимира Маняка і Лідії Коваленко.
         Тема конкурсу: «Голодомор 1932–1933 рр. – геноцид Українського народу в приватних історіях і просторі культури».

         Організаторами Конкурсу є Міністерство освіти і науки України, Інститут історії України НАН України, ГО «Український науково-дослідний та освітній центр вивчення Голодомору», Науково-освітній консорціум з вивчення Голодомору при Канадському інституті українських студій Альбертського університету.
         Конкурс проводиться в номінаціях:
·        «Кращі творчі і дослідницькі роботи учнів 5–11 класів ЗНЗ»;
·        «Кращі методичні розробки уроку/лекції та творчі роботи вчителів навчальних закладів та викладачів ВНЗ»;
·        «Кращі творчі і дослідницькі роботи студентів, аспірантів, науковців (віком до 35 років)».
         На конкурс подаються лише неопубліковані оригінальні роботи. Вони можуть бути написані українською, англійською або російською мовами.
         Докладнішу інформацію можна переглянути в Умовах конкурсу, а також за посиланням http://mon.gov.ua/activity/education/zagalna-serednya/napryamok-7.html
         Строк подання робіт – до 15 листопада 2017 року. Оголошення результатів відбудеться в останній тиждень листопада 2017 року.
         Конкурсні роботи надсилайте на електронну адресу konkurs.manyaka.kovalenko@gmail.com із позначенням «ІІ Міжнародний міждисциплінарний конкурс – 2017». Або на пошту: 02068, м. Київ, а/с 74.
         Для довідок: (044) 246-43-39; (097) 318-43-39 Світлана Шиман; e-mail: lana.kuzyna@gmail.com.
         Просимо сприяти участі педагогічних працівників та учнів у зазначеному заході.

Немає коментарів:

Дописати коментар